//Επίσκεψη στην Χριστουγεννιάτικη εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Επίσκεψη στην Χριστουγεννιάτικη εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και οι εορταστικές δράσεις της Εταιρείας είναι για ακόμη μία χρονιά εδώ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Η ομάδα της Skin and Hair επισκέφθηκε για ακόμη μία χρονιά το χριστουγεννιάτικο bazaar της εταιρείας και προμηθεύτηκε τα δώρα των εορτών.

Σε ένα χαρούμενο, εορταστικό περιβάλλον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μία μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα δώρα, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, είδη σπιτιού, λιχουδιές, βιβλία, παιχνίδια και άλλα, όλα δημιουργημένα από τα χέρια των παιδιών και των ενηλίκων της εταιρείας.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, έχει σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Στο πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη προσφέρονται καθημερινά υπηρεσίες εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε 240 παιδιά, εφήβους και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.  

Από την ίδρυσή της, το 1972, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών χάραξε μια μακριά και έντιμη πορεία με αποστολή της να προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση, ώστε να αναπτύξουν, όσο γίνεται, τις εμπειρίες και τις φυσικές τους ικανότητες και, με κατάλληλη υποστήριξη, να κατακτήσουν τη θέση που τους αρμόζει στην κοινωνία.

https://www.eps-ath.gr/el/