//Να σας συστήσουμε τον Peter!

Να σας συστήσουμε τον Peter!

Η Skin and Hair συνεχίσει να σας συστήνει προσωπικότητες και καλλιτέχνες, που συμβάλλουν με το έργο τους στην ενίσχυση της προβολής υγιών προτύπων μέσω δερματικών παθήσεων.

Σήμερα θα σας συστήσουμε τον Peter DeVito, φωτογράφο με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος μέσα από τα projects του, δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους με δερματικές παθήσεις να απαντήσουν σε συχνά και αδιάκριτα ερωτήματα που τους γίνονται σχετικά με την εμφάνισή τους.

Σε προηγούμενο project, o DeVito εστίασε σε ανθρώπους που έπασχαν από ακμή, αλλά τώρα έχει στρέψει την προσοχή του σε εκείνους που αγωνίζονται με λεύκη, αλωπεκία και αλμπινισμό. Ειδικότερα, στο project, που βλέπετε παρακάτω, τα μοντέλα έχουν γραμμένα στα πρόσωπά τους τις συνηθισμένες αδιάκριτες ερωτήσεις και σχόλια που δέχονται κάθε μέρα.

Με αφορμή τα έργα του, ο Peter δήλωσε «Θέλω οι φωτογραφίες μου να δείξουν πόσο πολύ χρειάζεται να φωτογραφήσουμε όλους τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων στον κόσμο. Είναι ο μόνος τρόπος να εκπροσωπήσουμε με ακρίβεια τον κόσμο στον οποίο ζούμε».

Η ευαισθητοποίηση γύρω από τις παθήσεις του δέρματος είναι κάτι παραπάνω από θετική ανάρτηση ή μια φωτογραφία.

Η αποδοχή του δέρματός μας και η αναγνώριση των θετικών του στοιχείων απαιτεί χρόνο.

Εμείς, στην Skin and Hair, είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε μέρος αυτού του ταξιδιού και να σας μυήσουμε στην πραγματική ομορφιά του δέρματος.

We Love Yourself

https://www.instagram.com/peterdevito/?hl=el