//Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης στη διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης στη διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας

Για ακόμη μία φορά, ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός Σωτήρης Θεοχάρης κατείχε ενεργό συμμετοχή στην επιστημονική διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας (ΕΔΔΧ), ως Αντιπρόεδρος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 4 -5 Δεκεμβρίου και ειδικότερα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, ενώ σε αυτό συμμετείχαν εκλεκτοί και διακεκριμένοι ιατροί της ειδικότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σημαντικές ομιλίες και διαλέξεις, στοχεύοντας στην πληρέστερη και εγκυρότερη παρουσίαση των τελευταίων καινοτομιών των εφαρμογών της Βοτουλινικής τοξίνης, της συχνότερης ενέσιμης θεραπείας παγκοσμίως, τόσο στις κοσμητικές όσο και τις μη κοσμητικές και θεραπευτικές της εφαρμογές.

Ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης κατέχει τη θέση στο Προεδρείο σε ένα στρογγυλό τραπέζι και ένα διαδραστικό σεμινάριο, με θέμα τη Βοτουλινική Τοξίνη αλλά και τον συνδυασμό αυτής με άλλες θεραπείες, ενώ παράλληλα, κατείχε τη θέση ομιλητή με κεντρικό θέμα ομιλίας, το ρόλο της υαλουρονιδάσης.

Ο Δρ. Θεοχάρης συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση και διεξαγωγή ενός live demo, φιλοξενώντας τον ιατρό και εκπαιδευτή, κ. Alessio Redaelli στην κλινική Skin + Hair, που ήταν αφιερωμένο στην τεχνική των τριών τετάρτων για την θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης.

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης δήλωσε σχετικά: “Σαν μέλος της οργανωτικής επιτροπής της διημερίδας της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας οφείλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που συμμετείχαν, τους διακεκριμένους Έλληνες και κορυφαίους ξένους ομιλητές ,τις φαρμακευτικές εταιρείες που στήριξαν την διοργάνωση, το προσωπικό του ιατρείου μου (ιατρικό και νοσηλευτικό) που συμμετείχε στις ζωντανές επιδείξεις περιστατικών και την οικογένεια μου για την στήριξη, την υπομονή στο εργώδες χρονικό διάστημα της προετοιμασίας αυτού του υβριδικού συνεδρίου. Ήταν ομολογουμένως ένα κοπιαστικό διήμερο αφιερωμένο στην επιστημονική εξέλιξη, βελτίωση τεχνικών και δημιουργική ανταλλαγή απόψεων πάνω στο πεδίο της βοτουλινικής τοξίνης και των δερματικών εμφυτευμάτων”.