//Θεραπεία Exuviance για καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Θεραπεία Exuviance για καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Η περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι εξαιρετικά σημαντική, τόσο στις γυναίκες, όσο και τους άνδρες. Ο εξειδικευμένος καθαρισμός, η απολέπιση, η δερμοαπόξεση και η εν τω βάθει ενυδάτωση είναι διαδικασίες, τις οποίες οφείλουμε να πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος, σύμφωνα με τις οδηγίες του Δερματολόγου μας, τον οποίο οφείλουμε να συμβουλευόμαστε και για όσα θέματα σχετικά με το δέρμα μας απασχολούν.

Στην πρότυπη δερματολογική κλινική Skin and Hair Medical Care εφαρμόζουμε εξειδικευμένες θεραπείες καθαρισμού και ενυδάτωσης Exuviance με στόχο την καταπολέμησης της λιπαρότητας, την ενίσχυση της αντιγήρανσης αλλά και της λεύκανσης. Οι θεραπευτικές αγωγές Exuviance, χάρη στη χρήση πρώτης και δεύτερης γενιάς οξέων (AHAs & PHA’s), βελτιώνουν σταδιακά τις δυσχρωμίες, την υφή του δέρματος, χαρίζουν ένα φωτεινό, λαμπερό δέρμα και έχουν αντιγηραντική αλλά και συσφυκτική δράση.

Οι αγωγές της Exuviance είναι απολυτά εξειδικευμένες για κάθε τύπο δέρματος και σχεδιασμένες να προσφέρουν αντιγηραντική δράση σε κάθε στάδιό τους, από το ντεμακιγιάζ μέχρι και τη λήξη της θεραπείας. Όλα τα στάδια εμπεριέχουν συστατικά, όπως μικροκρυστάλλους, διάφορα ένζυμα, πεπτίδια, εκχυλίσματα βοτάνων, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες κ.ά., η δράση των οποίων στοχεύει στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ενισχύει την αποτελεσματικότητα άλλων θεραπειών.

Ο χρόνος εφαρμογής της θεραπείας είναι 1 ώρα και μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.