//Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS.

Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συλλογικότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης, η δερματολογική κλινική Skin and Hair Medical Care στηρίζει έμπρακτα και αυτό το Πάσχα, τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την χαρά να στείλουμε ποικιλία τροφίμων στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, με αποστολή, που οργάνωσε προσωπικά η κλινική. Αυτή είναι και η άμεση ανάγκη του χωριού, όπως μας δηλώθηκε από τη διοίκηση του χωριού της Βάρης.

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης δήλωσε σχετικά: “Φέτος το Πάσχα μπορεί να μένουμε σπίτι και να γιορτάζουμε από μακριά τις Άγιες ημέρες, ωστόσο δεν πρέπει να μένουμε μακριά από τους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματική ανάγκη, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Η εταιρεία μας οργάνωσε αποστολή τροφίμων προς το Παιδικό Χωρίο SOS Βάρης, για να προσφέρει με όσα μέσα διαθέτει στήριξη του έργου του Οργανισμού, για την προστασία και την φροντίδα παιδιών, που δεν μεγαλώνουν με τους βιολογικούς τους γονείς. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω από καρδιάς, το προσωπικό της κλινικής, το οποίο συμμετείχε ενεργά σε αυτήν την πράξη αγάπης, προσφέροντας προσωπικά και οι ίδιοι τρόφιμα. Φέτος το Πάσχα, ας προσφέρουμε όλοι από το περίσσευμα μας και ας αγοράσουμε τα πασχαλινά μας δώρα από τα Παιδικά Χωριά SOS”.

Χαρίζοντας δώρα αγάπης από το eshop των παιδικών χωριών SOS, δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας για τα παιδιά, που αυτό το διάστημα, ζουν όχι μόνο τον κατ’οίκον περιορισμό αλλά και την ανασφάλεια για το μέλλον τους, καθώς οι δωρεές αυτήν την περίοδο προς την οργάνωση έχουν μηδενιστεί, λόγω των συνθηκών.

Κάντε κλικ στο www.sos-villages.gr/eshop για τις πασχαλινές σας αγορές.

Λίγα λόγια για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 136 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975, με σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν οι εξής εγκαταστάσεις:

• Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, το Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο

• Στέγες Νέων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

• Ξενώνας Bρεφών SOS στην Αθήνα

• Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, την Κομοτηνή, την Πάτρα, τον Πειραιά και τις Σάπες Ροδόπης

• Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και την Πάτρα.