//Το βίντεο που υμνεί τη διαφορετικότητα: «Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες»

Το βίντεο που υμνεί τη διαφορετικότητα: «Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες»

Η Skin and Hair συνεχίζει μέσω των ενημερωτικών της άρθρων και δημοσιεύσεων να σας ενημερώνει για ζητήματα διαφορετικότητας, ενισχύοντας καθημερινά την εταιρικής της υπόσχεση #weloveyourself.

Έτσι, λοιπόν, ανατρέξαμε και σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο που αποδεικνύει με τον πιο δυνατό τρόπο ότι το συστατικό που χρειαζόμαστε όλοι στη ζωή μας, δηλαδή η αγάπη, «δεν έχει ταμπέλες». 

«Η αγάπη δεν έχει φύλο, δεν έχει εθνικότητα, δεν έχει ηλικία, ούτε κάποια αναπηρία». Η αγάπη είναι ανοιχτή για όλους και μπορεί να ενώσει μόνο τα άτομα που αντιλαμβάνονται αυτή την έννοια στην ολότητά της χωρίς διακρίσεις, στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Το τρίλεπτο βίντεο, που είχε γυριστεί ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων στην Καλιφόρνια από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Ad Council είχε σκοπό να δείξει ακριβώς αυτό, και το πέτυχε με τον πιο ευρηματικό και πρωτότυπο τρόπο.

Τοποθετώντας μια γιγαντιαία x-ray οθόνη, η ομάδα της οργάνωσης ζήτησε από ζευγάρια, φίλους, συγγενείς να σταθούν πίσω από αυτήν και να δείξουν την αγάπη τους, χορεύοντας, με ένα φιλί ή με μια αγκαλιά. Από την άλλη πλευρά της οθόνης, οι θεατές παρατηρούσαν τις φιγούρες τους χωρίς να γνωρίζουν την φυλή, το φύλο ή την ηλικία των συμμετεχόντων. Όταν συστήνονταν στο κοινό, είτε επρόκειτο για ομοφυλόφιλα ζευγάρια, είτε για ζευγάρια μεγάλης ηλικίας ή απλά για δύο φίλους, το μήνυμα ήταν ένα: Η αγάπη δεν γνωρίζει από ταμπέλες!

Αν κατανοήσουμε το εύρος και τη δυναμική της αγάπης, τότε όλοι θα βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην αποδοχή ότι όλοι μεταξύ μας είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι ώστε να αγαπηθούμε δυνατά και αληθινά, πέρα από στερεότυπα και προκαταλήψεις!

Δείτε το παρακάτω βίντεο, που αν και προέρχεται από το 2015, είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ! 

Η αυτοαγάπη, η αποδοχή του εαυτού μας και η αναγνώριση των θετικών του στοιχείων απαιτεί χρόνο.

Εμείς, στην Skin and Hair, είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε μέρος αυτού του ταξιδιού και να σας μυήσουμε στην πραγματική ομορφιά.

We Love Yourself