//Στην Skin and Hair είστε ασφαλείς!

Στην Skin and Hair είστε ασφαλείς!

Η δερματολογική κλινική Skin and Hair υπό τις κατευθυντήριες οδηγίες του ιατρού Σωτήρη Θεοχάρη προετοιμάστηκε καταλλήλως, από την πρώτη στιγμή, απέναντι στην πρωτόγνωρη πανδημία, που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο.

Πράξαμε τα δέοντα από πολύ νωρίς!

Με γνώμονα της προστασία της υγείας των εργαζομένων μας, του νοσηλευτικού και διοικητικού μας προσωπικού αλλά και των ασθενών μας λαμβάνουμε καθημερινά όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Ακολουθούμε πιστά τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του ΠΙΣ, του ΙΣΑ, της ΕΔΑΕ και της ΕΕΔΧ.

Ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης δέχεται προγραμματισμένα ραντεβού, τα οποία είναι διαμορφωμένα με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε κάθε περίπτωση. Ο ιατρός αλλά και εν συνόλω το προσωπικό της κλινικής χρησιμοποιεί καθημερινά με όλον τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, φορώντας ειδική στολή, μιας χρήσης, μάσκα προστασίας, γάντια αλλά και προμετωπίδα, ενώ όποιος εισέρχεται στον χώρο μας θερμομετράται.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε, ότι το σύνολο του προσωπικού μας έχει πραγματοποιήσει και θα πραγματοποιεί τεστ ελέγχου Covid – 19, όταν κρίνεται αναγκαίο, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επίσης, για τους ασθενείς μας αλλά και τους συνοδούς αυτών έχουμε διαμορφώσει ένα ειδικό ερωτηματολόγιο – ιστορικό COVID – 19, το οποίο υποχρεωτικά συμπληρώνεται με την είσοδό τους στον χώρο. Μεταξύ των άλλων προστατευτικών μέτρων, έχουμε τοποθετήσει στον χώρο της γραμματείας προστατευτικό γυαλί και διατηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Επιπρόσθετα, επισημαίνουμε ότι η κλινική μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO για το σύνολο των υπηρεσιών μας, για το οποίο ελεγχόμαστε σε ετήσια βάση. Σας υπενθυμίζουμε ότι έχουμε επιτυχώς αξιολογηθεί στην τελευταία επιθεώρηση τον περασμένο Μάρτιο. Επίσης, διαθέτουμε τεχνικό ασφαλείας, ο οποίος, κάθε μήνα, ελέγχει την ασφάλεια των χώρων μας, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και τους ασθενείς μας.

Όσον αφορά στους χώρους μας, επισημαίνουμε ότι σε όλους υφίσταται φυσικός αερισμός, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε φορά που βρίσκεται μέσα ένας ασθενής αλλά και μετά την αποχώρηση του. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, ότι έχουμε τοποθετήσει ειδικό αντισηπτικό δάπεδο, το οποίο και αλλάζουμε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Ο αντιμικροβιακός τάπητας έχει την ικανότητα να απομονώνει το μικροβιακό φορτίο παθογόνων μικροοργανισμών.

Παράλληλα, πραγματοποιείται διαρκώς απολύμανση και καθαρισμός όλων των επιφανειών, των μηχανημάτων αλλά και των ιατρικών μας εργαλείων, με εγκεκριμένα διαλύματα.

Μένουμε ασφαλείς απέναντι στην πρωτόγνωρη πανδημία, που έχει επιβαρύνει όλη την ανθρωπότητα και έχει επιφέρει πληθώρα αρνητικών επιπτώσεων στην οικονομική και κοινωνική μας ζωή.

Μένουμε υπεύθυνοι απέναντι στους συνανθρώπους μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τους ηλικιωμένους και την οικογένεια μας.

Φροντίζουμε για την δημόσια υγεία αλλά και για εμάς τους ίδιους και τηρούμε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων υγείας για να βγούμε, στο τέλος, όλοι νικητές.

Ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης δήλωσε σχετικά: «Με ψυχραιμία, αισιοδοξία και υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Θα καταφέρουμε στο τέλος της διαδρομής να βγούμε αλώβητοι, νικητές αυτής της πανδημίας και πιο δυνατοί μέσα από αυτήν τη δοκιμασία. Η δερματολογική κλινική Skin and Hair και εγώ προσωπικά θα είμαστε κοντά σας, όπως όλα αυτά τα χρόνια, με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Μιας και οι νέες συνθήκες μας οδηγούν στην αναδιαμόρφωση του προγράμματος, για την ασφάλεια όλων μας, επιθυμούμε να δείξετε τη δέουσα κατανόηση και υπομονή, ενώ σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να σας εξυπηρετήσουμε όλους και να καλύψουμε τις ανάγκες σας για οποιοδήποτε δερματολογικό πρόβλημα σας απασχολεί, με συνέπεια και μεθοδικότητα, τηρώντας πάντα τους κανόνες, που η πολιτεία και οι επιστήμονες έθεσαν.»