//Σημαντική πιστοποίηση για την Skin and Hair Medical Care

Σημαντική πιστοποίηση για την Skin and Hair Medical Care

Στα φετινά Treasures of Greek Tourism 2019 που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου στο Grande Bretagne Hotel Athens, από την New Times και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, διακρίθηκε η Skin and Hair Medical Care με πιστοποιητικό στο πλαίσιο του ιατρικού τουρισμού. Ο πολυετής αυτός θεσμός των βραβείων έχει ως στόχο να αναδείξει τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δ. Αβραμόπουλος, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Α. Γκερέκου, ο Γ. Γραμματέας του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκης, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου και άλλοι.

Εκεί βραβεύτηκαν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις που λειτουργούν στο φάσμα του τουρισμού μεταξύ ξενοδοχειακών, τουριστικών επιχειρήσεων και άλλων.

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός, Σωτήρης Θεοχάρης δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και περήφανοι για τη σημαντική αυτή πιστοποίηση. Εγώ μαζί με όλο το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της Skin and Hair λειτουργούμε έχοντας στο επίκεντρο, τον ασθενή και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η χώρα μας θεωρείται ιδανική επιλογή για ιατρικό τουρισμό και ειδικότερα η κλινική μας αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για τον ιατρικό τουρισμό, στο πλαίσιο της Αισθητικής Ιατρικής, της Δερματοχειρουργικής αλλά και της Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στη χώρα μας, να μας επισκεφθούν, να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας και να μας εμπιστευθούν.