//Οι ευχές τις Skin and Hair για το Πάσχα.

Οι ευχές τις Skin and Hair για το Πάσχα.

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα κατέφθασαν και φέτος θα είναι πολύ διαφορετικές. Χωρίς τα αγαπημένα μας πρόσωπα κοντά μας, χωρίς χαρμόσυνες καμπάνες, με λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών, φέτος θα ζήσουμε τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους από τις οθόνες μας. Όμως το Άγιο Φως θα είναι εκεί στις εκκλησίες και θα μας περιμένει. Μένουμε σπίτι και έτσι μεριμνούμε για τη δημόσια υγεία, για να ανταμώσουμε του χρόνου όλοι μαζί.

Με αισιοδοξία και αλληλεγγύη επιβάλλεται σήμερα να υπερβούμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας και να δημιουργήσουμε κάτι νέο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο. Η ανιδιοτελής και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον συνάνθρωπο, μας δίνει δύναμη, πίστη και ελπίδα, ότι σύντομα θα έχουμε βγει νικητές από την σημερινή δύσκολη συνθήκη.

Σε μια εποχή, όπου η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά, σήμερα το μήνυμα της Ανάστασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Μας διδάσκει ό,τι ο άνθρωπος μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δοκιμασία, μπορεί να βρει τη λύτρωση με οδηγό του, την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Γύρω μας, δίπλα μας, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, υπάρχουν άνθρωποι που ανεβαίνουν σιωπηρά το δικό τους Γολγοθά. Ας βοηθήσουμε, λοιπόν, αυτό το Πάσχα, να φθάσει το χαρμόσυνο μήνυμα σε κάθε σπίτι. Ας μάθουμε να νοιαζόμαστε τον συνάνθρωπο, να μοιραζόμαστε, να θυμόμαστε ό,τι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Ας στραφούμε  στον διπλανό μας, σε όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντας απλόχερα τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας. Ας γίνουμε όλοι ένα φωτεινό παράδειγμα για τα παιδιά μας. Ας κάνουμε το μήνυμα της Ανάστασης πράξη, κάθε ημέρα. Τότε μόνο, θα φωτιστεί η καρδιά μας.

Το αναστάσιμο φως ας οδηγήσει τα βήματά μας, ας μας δώσει έμπνευση και κουράγιο, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την επόμενη μέρα.

Προσμένοντας την Ανάσταση, ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης αλλά και όλη η ομάδα της Skin and Hair εύχεται ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειες σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!