//Να σας συστήσουμε την Soela Zani

Να σας συστήσουμε την Soela Zani

Στην Skin and Hair η εταιρική μας υπόσχεση είναι η διαρκής προαγωγή της υγείας του δέρματός σας, σε όποια κατάσταση και αν αυτό βρίσκεται. Μέσα από μια σειρά ενημερωτικών άρθρων και παρουσιάσεων, συστήνουμε στο ευρύ κοινό δημιουργούς, των οποίων το έργο υμνεί τη διαφορετικότητα και μεταξύ άλλων συμβάλλει στην αποδοχή και την αυτοαγάπη.

Σήμερα, θα σας συστήσουμε την φωτογράφο Soela Zani, η οποία δίνει μια νέα ζωή σε άτομα με σύνδρομο Down αναδημιουργώντας τους πιο διάσημους πίνακες με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους απέναντι στην διαφορετικότητα.

The Dancer

Ειδικότερα, τα παιδιά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη φωτογράφο και έτσι το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και πολύ ιδιαίτερο, δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην Τέχνη της Ζωγραφικής και της Φωτογραφίας. 

Master Bunbury

“Κάθε άνθρωπος είναι ένα έργο τέχνης”. δηλώνει η Soela.

Paulo as harlequin

“Ας μην ξεχνάμε ότι η σημασία της οικογενειακής ευαισθητοποίησης και η στάση μας απέναντι στους διαφορετικούς ανθρώπους είναι μεγάλη. Για να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και να παρέχουμε σαφείς διαφορές στα άτομα με ειδικές ανάγκες, για να αναπτύξουμε θετικές στάσεις και συμπεριφορές των ενηλίκων του μέλλοντος πρέπει να δημιουργήσουμε θετικά παραδείγματα.” τονίζει η φωτογράφος.

Γιατί είμαστε πιο δυνατοί από τις διαφορές μας, με περισσότερη ευτυχία.

Η αυτοαγάπη, η αποδοχή του εαυτού μας και η αναγνώριση των θετικών του στοιχείων απαιτεί χρόνο.

Εμείς, στην Skin and Hair, είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε μέρος αυτού του ταξιδιού και να σας μυήσουμε στην πραγματική ομορφιά.

We Love Yourself

https://www.instagram.com/soelazani/?hl=el