//Νέο Επιστημονικό Blog απέκτησε η Skin and Hair!

Νέο Επιστημονικό Blog απέκτησε η Skin and Hair!

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσημη ιστοσελίδα μεταμόσχευσης μαλλιών, η πρότυπη δερματολογική μας κλινική παρουσιάζει το νέο και ανανεωμένο της blog, με την ονομασία Skin and Hair Journal.

Στο πλαίσιο δημιουργίας μια συνολικά ανανεωμένης διαδικτυακής παρουσίας και έχοντας ήδη προηγηθεί μια ισχυρή εικαστική ανανέωση, η Skin and Hair ολοκλήρωσε επιτυχώς τη δημιουργία ενός επιστημονικού και ενημερωτικού ιστότοπου, στον οποίο προβάλλονται ιατρικά άρθρα, με έμφαση στις εξής ενότητες:

  1. Δερματολογία – Αφροδισιολογία
  2. Διαγνωστική Δερματοσκόπηση – Δερματοχειρουργική
  3. Παθήσεις Τριχωτού – Μεταμόσχευση Μαλλιών
  4. Αισθητική Προσώπου – Σώματος
  5. Εφαρμογές Laser

Στόχος μας είναι ο συνεχής  εμπλουτισμός του ηλεκτρονικού αυτού τόπου, με νέο περιεχόμενο που θα αναδείξει τη φιλοσοφία και τις αξίες της δερματολογικής μας κλινικής.

Εδώ οι αναγνώστες, θα ανακαλύπτουν κάθε εβδομάδα, νέα άρθρα σχετικά με την υγεία, την ομορφιά, την ευεξία αλλά και την αντιγήρανση, καθώς και επιστημονικά άρθρα δερματολογίας, αφροδισιολογίας, δερματοχειρουργικής και άλλων θεμάτων.

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός, Σωτήρης Θεοχάρης ανέφερε σχετικά: «Η ολοκαίνουργια έκδοση του blog μας, έρχεται μετά την ολοκλήρωση στοχευμένης δουλειάς και τη δημιουργία ιατρικών άρθρων με τη δική μας υπογραφή. Στόχος μας είναι οι αναγνώστες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για ποικίλα θέματα Δερματολογίας, Δερματοχειρουργικής, Μεταμόσχευσης μαλλιών κ.ά., με έναν τρόπο ρεαλιστικό και κατανοητό. Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, σε αρμονία με την ιστοσελίδα www.skinandhair.gr, δημιουργήσαμε ένα νέο ηλεκτρονικό περιοδικό, με στόχο τη φιλική χρήση από το ευρύ κοινό. Στο αμέσως επόμενο διάστημα και στοχεύοντας στην δυναμική ένταξη μας στο χάρτη του παγκόσμιου τουρισμού υγείας, θα έχουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της αγγλικής και γερμανικής έκδοσης των δύο ιστότοπων μας. Προτρέπουμε όλους εσάς να επισκεφθείτε το Skin and Hair Journal και σας ευχόμαστε καλή ψηφιακή ανάγνωση».