//Κάδο οικιακής ανακύκλωσης τοποθέτησε η Skin and Hair Medical Care

Κάδο οικιακής ανακύκλωσης τοποθέτησε η Skin and Hair Medical Care

Ο Δήμος Γλυφάδας στο πλαίσιο της ενίσχυσης και της καλλιέργειας συνείδησης ανακύκλωσης και ειδικότερα όσον αφορά στη διαλογή στην πηγή και στη μείωση των απορριμμάτων, προσέφερε δωρεάν κάδους οικιακής ανακύκλωσης, για ακόμα μια χρονιά. Η Skin and Hair Medical Care συμμετέχει ενεργά σε αυτήν την πρωτοβουλία τοποθετώντας έναν κάδο οικιακής ανακύκλωσης στο χώρο της.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαμηλού κόστους, μικρό πλαστικό κάδο οικιακής ανακύκλωσης (75lt), εξωτερικού χώρου, ο οποίος αυξάνει σε υψηλό βαθμό τη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς και κάνει ευκολότερο το διαχωρισμό τους από τα υπόλοιπα απορρίμματα εντός των οικιών και των δημοσίων κτιρίων. Στους ειδικούς αυτούς κάδους συλλέγονται συσκευασίες από πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί κ.ά.

Η προσπάθειά μας για ενίσχυση και διεύρυνση της ανακύκλωσης έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός πιο καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος για όλους. Για όλους εμάς στην Skin and Hair αποτελεί προτεραιότητα και καθήκον μας η καθαριότητα αλλά και η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας.