//Η Skin and Hair δίπλα σας και τον Νοέμβριο!

Η Skin and Hair δίπλα σας και τον Νοέμβριο!

Η ομάδα της Skin and Hair σας ενημερώνει, ότι, εν μέσω της περιόδου lockdown μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, η κλινική μας θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 9:00 π.μ. έως και τις 21:00 μ.μ. προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες Δερματολογίας και Δερματοχειρουργικής για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών μας και τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID – 19.

Ειδικότερα, τονίζουμε ό,τι:

  • Εξυπηρετούμε στον χώρο μας, αποκλειστικά και μόνο ασθενείς με προγραμματισμένο ραντεβού, καλύπτοντας τις ιατρικές ανάγκες των ασθενών μας.
  • Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στον χώρο μας, μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα μας ή να αποστείλετε email για να συμβουλευθείτε τον ιατρό κ. Θεοχάρη, στο πλαίσιο της θεραπείας σας.
  • Για την είσοδο στον ιατρικό μας χώρο, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας.
  • Οι ασθενείς θα πρέπει να προσέρχονται την προγραμματισμένη ώρα, ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
  • Επιτρέπεται μόνο ένας συνοδός στην περίπτωση ανήλικων ασθενών ή σε άλλες περιπτώσεις, όπου είναι απαραίτητος!

Η ατομική ευθύνη του καθενός σε αυτή την φάση, που διανύουμε έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Ας είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι, ψύχραιμοι και ας ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των έγκριτων επιστημόνων υγείας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την πανδημία.

Για οιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στο 210 9600 930 ή να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@skinandhair.gr!