//Νέος σπίλος. Θα μπορούσε να είναι καρκίνος του δέρματος; Ενημερώσου και εξετάσου!

Νέος σπίλος. Θα μπορούσε να είναι καρκίνος του δέρματος; Ενημερώσου και εξετάσου!

Στο κέντρο μας διαθέτουμε το Foto Finder  Bodystudio ATBM, μηχάνημα τεχνολογίας αιχμής,που αποτελεί επανάσταση στην πλήρη πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται , παγκοσμίως,  το κορυφαίο σύστημα που πραγματοποιεί ψηφιακή δερματοσκόπηση και χαρτογράφηση μορίων,  με πολλές χιλιάδες χρηστών σε περισσότερες από 70 χώρες.

Είναι το πλέον σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο χαρτογράφησης σπίλων, body mapping, trichoscale και εντοπισμού κλινικών αλλαγών του δέρματος. Η υψηλής ανάλυσης κάμερα medicam ® 1000 και το εξιδανικευμένο λογισμικό dermoscope dynamic του Foto Finder, επιτρέπει την μικροσκοπική εξέταση των σπίλων σε υπερμεγέθυνση, τη σύγκριση της κλινικής εικόνας με προγενέστερη λήψη, καθώς επίσης και την επισήμανση νέων βλαβών και αλλαγών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ATBM, με την αυτοματοποιημένη συνολική χαρτογράφηση σώματος, βασίζεται στη “μέθοδο δύο βημάτων για ψηφιακή παρακολούθηση”, ένα συνδυασμό φωτογραφίας πλήρους σώματος και ψηφιακής δερματοσκόπησης, που συστήνεται , παγκοσμίως, επιστημονικά, για την παρακολούθηση ασθενών υψηλού κινδύνου. 


Mε την τεράστια κλινική εμπειρία του Δρ. Θεοχάρη και το dermoscope FotoFinder medicam® 1000 που διαθέτει το κέντρο μας, μπορούμε να ανιχνεύσουμε, εγκαίρως, τις οποιεσδήποτε αλλαγές στο δέρμα, στο τριχωτό και στα νύχια, αποφεύγοντας τις αναποτελεσματικές θεραπείες, τις περιττές εκτομές και τις επεμβάσεις.


 Δημιουργούμε ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους ασθενείς και κάνουμε πιστούς οπαδούς της δερματοσκόπησης και χαρτογράφησης των σπίλων, τις οποίες εισαγάγουν στην καθημερινότητά τους, μακροπρόθεσμα.


Καλέστε μας στο 2109600930 και κλείστε ραντεβού για να ενημερωθείτε και να προγραμματίσετε τη δική σας δερματοσκόπηση και χαρτογράφηση σπίλων.  


#skincancer#drtheocharis#fotofinder#skinandhair