//Η Skin and Hair Medical Care μέλος της ELITOUR

Η Skin and Hair Medical Care μέλος της ELITOUR

Δελτίο Τύπου

Γλυφάδα, 27/2/2020

Η πρότυπη δερματολογική κλινική Skin and Hair Medical Care του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου και Δερματοχειρουργού Σωτήρη Θεοχάρη αποτελεί, από τις αρχές του χρόνου, μέλος της ELITOUR, του Εθνικού Συμβουλίου Ιατρικού Τουρισμού της Ελλάδας. Η ένταξη της Skin and Hair πραγματοποιήθηκε μετά από τη θετική αξιολόγηση από το Δ.Σ., στην οποία παραδόθηκε αναλυτικός φάκελος και έκθεση με τα στοιχεία της κλινικής αλλά και τις πρακτικές της, στο πλαίσιο του ιατρικού τουρισμού.

Η Skin and Hair, μέσα από το επικοινωνιακό της πλάνο για τη νέα δεκαετία, έχει ως στόχο να προάγει τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, που παρέχει για τον τουρισμό υγείας στην Ελλάδα, ενώ, παράλληλα εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής ιατρικού τουρισμού.

Η πολυετής ιατρική εμπειρία του ιατρού Σωτήρη Θεοχάρη, οι πιστοποιήσεις, που διακατέχουμε για το σύνολο των υπηρεσιών μας, οι άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές, ο πιο εξελιγμένος ιατρικός εξοπλισμός αλλά και η άρτια εκπαιδευμένη ιατρική και παραϊατρική υποστηρικτική ομάδα της κλινικής μας αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, για να μας επιλέξουν «τουρίστες υγείας» από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική, με αποτελεσματικά εργαλεία, αλλά και με σύγχρονη προσέγγιση και αισθητική, αναδεικνύουμε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και επιδιώκουμε να αναδείξουμε την Skin and Hair ως βασικό κρίκο της στρατηγικής αλυσίδας ιατρικού τουρισμού.

Συνοπτικά, οι υπηρεσίες μας στους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας και της Κοσμητικής Ιατρικής είναι οι εξής:

Κλινική Δερματολογία (δερματοσκόπηση – χαρτογράφηση σπίλων)

Αισθητική Δερματολογία (fractional laser για ανάπλαση, θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, θεραπείες με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία προσώπου, νήματα προσώπου, αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, laser για αφαίρεση ευρυαγγειών,  laser για αφαίρεση τατουάζ, καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου, θεραπείες λεύκανσης και αντιγήρανσης, ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ κ.ά.)

Δερματοχειρουργική (αφαίρεση σπίλων, καλοήθων και κακοήθων όγκων κ.ά.)

Μεταμόσχευση μαλλιών (στην κλινική μας εφαρμόζουμε τις μεθόδους FUE, STRIP καθώς και τoσυνδυασμό αυτών, τη μέθοδο Combo)

Αισθητικές θεραπείες σώματος (αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη, κρυολιπόλυση, λιπογλυπτική, ραδιοσυχνότητες, μεσοθεραπείες σώματος, νήματα σώματος κ.ά.). Στην παροχή των υπηρεσιών αυτών έχουμε και τη συνδρομή του συνεργάτη μας, κλινικού Διατροφολόγου.

Ο ιατρός
Σωτήρης Θεοχάρης

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός Σωτήρης Θεοχάρης μας αναφέρει σχετικά:

«Ο ιατρικός τουρισμός αποτελεί σήμερα μια ταχέως αναπτυσσόμενη μορφή εναλλακτικού τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδιαίτερα, στην Ελλάδα, ο τουρισμός υγείας φαίνεται να έχει ένα σπουδαίο μέλλον και μεγάλες προοπτικές. Η δερματολογική κλινική Skin and Hair Medical Care, ως νέο μέλος της ELITOUR, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους τουρίστες υγείας να μας επισκεφθούν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας. Βασική επιδίωξη του εξειδικευμένου ιατρικού δυναμικού μας, είναι να καθοδηγεί και να εφαρμόζει την ενδεδειγμένη φροντίδα και θεραπεία σε κάθε ασθενή ξεχωριστά και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες ιατρικής δεοντολογίας. Μέσα από την πολυετή μας εμπειρία, τις άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές με διεθνείς πιστοποιήσεις, το εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και τις προσιτές μας τιμές, έχουμε ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών μας».