//Η Ελλάδα, το δυνατό χαρτί στον ιατρικό τουρισμό.

Η Ελλάδα, το δυνατό χαρτί στον ιατρικό τουρισμό.

Στο επίκεντρο, ο τομέας της Αισθητικής Δερματολογίας. 

Ως ένας ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης, ο ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα κερδίζει τα τελευταία χρόνια χαμένο έδαφος και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, όπως είναι η υψηλή ποιότητα ιατρικού προσωπικού, οι υποδομές, αλλά και οι χαμηλές τιμές, μπορούμε, πραγματικά, να απογειώσουμε τις δυνατότητες μας σε αυτόν τον κλάδο. 

Η Ελλάδα, η πατρίδα του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού διεκδικεί σήμερα, ένα ικανοποιητικό μερίδιο, στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού υγείας. Ωστόσο, οι δυνατότητες της είναι πολλαπλάσιες.  Καθώς αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό παραγόντων, που καλύπτουν τα διεθνή ζητούμενα, για την ανάπτυξη του νέου και ανερχόμενου αυτού κλάδου της παγκόσμιας Οικονομίας. 

Ειδικότερα, όσον αφορά στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας, η χώρα μας χαρακτηρίζεται ως ένας εξαιρετικός προορισμός για τηνΑισθητική Δερματολογία, τη Δερματοχειρουργική αλλά και τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η πρότυπη δερματολογική κλινική Skin and Hair Medical Care αποτελεί την ιδανικότερη αλλά και την πιο αξιόπιστη επιλογή για τον ιατρικό τουρισμό στο τομέα της δερματολογίας καθώς προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από δερματολογικές, δερματοχειρουργικές και αισθητικές υπηρεσίες για κάθε δερματολογικό πρόβλημα, ξεκινώντας από την δερματολογική φροντίδα παιδιού, εφήβου και ενήλικα, τη θεραπευτική αντιμετώπιση καρκίνων του δέρματος, τις αισθητικές και laserεφαρμογές μέχρι και την μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Σωτήρης Θεοχάρης, από τους πρωτεργάτες Δερματοχειρουργούς στη χώρα μας, κατέχει ιατρική εμπειρία άνω των 25 ετών, ενώ ανήκει στην ομάδα των πρώτων γιατρών που εφάρμοσαν τη μέθοδο της μικρομεταμόσχευσης μαλλιών στη χώρα μας, μαζί με μια άρτια εκπαιδευμένη ιατρική και παραϊατρική ομάδακαι μια κλινική πλήρως εξοπλισμένημε μηχανήματα τελευταίας γενιάς και πιστοποιημένη με ISO, για το σύνολο των ιατρικών της υπηρεσιών,αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυαγια την τελική επιλογή κάθε ενδιαφερόμενου. 

Συνοπτικά, οι υπηρεσίες μας στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικήςείναι οι εξής: 

  • Αισθητική Δερματολογία (fractionallaserγια ανάπλαση, θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, θεραπείες με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία προσώπου, νήματα προσώπου, αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, laserγια αφαίρεση ευρυαγγειών,  laserγια αφαίρεση τατουάζ, καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου, θεραπείες λεύκανσης και αντιγήρανσης, ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ κ.ά.)
  • Δερματοχειρουργική (αφαίρεση σπίλων, καλοήθων και κακοήθων όγκων κ.ά.)
  • Μεταμόσχευση μαλλιών (στην κλινική μας εφαρμόζουμε τις μεθόδους FUE, STRIPκαθώς και τoσυνδυασμό αυτών, τη μέθοδο Combo)
  • Αισθητικές θεραπείες σώματος (αποτρίχωση με laserΑλεξανδρίτη, κρυολιπόλυση, λιπογλυπτική, ραδιοσυχνότητες, μεσοθεραπείες σώματος, νήματα σώματος κ.ά.). Στην παροχή των υπηρεσιών αυτών έχουμε και τη συνδρομή του συνεργάτη μας, κλινικού Διατροφολόγου. 

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός Σωτήρης Θεοχάρηςμας αναφέρει σχετικά: 

«Ο τουρισμός υγείας έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει το «δυνατό» χαρτί της χώρας μας.Από όλες, όμως, τις μορφές τουρισμού, ο τουρισμός υγείας μοιάζει να είναι αυτός με τις μεγαλύτερες προοπτικές. Με αφορμή την 27η Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η δερματολογική κλινική Skinand Hair Medical Care απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους τουρίστες υγείας να μας επισκεφθούν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας. Βασική επιδίωξη του εξειδικευμένου ιατρικού δυναμικού μας, είναι να καθοδηγεί και να εφαρμόζει την ενδεδειγμένη φροντίδα και θεραπεία σε κάθε ασθενή ξεχωριστά και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες ιατρικής δεοντολογίας. Μέσα από την πολυετή μας εμπειρία, τις άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές με διεθνείς πιστοποιήσεις, το εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και τις προσιτές μας τιμές, έχουμε ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών μας».