//Καλοκαίρι: οι top 5 θεραπείες προσώπου!

Καλοκαίρι: οι top 5 θεραπείες προσώπου!

Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου κατέφθασε και η θερμοκρασία ανεβαίνει πλέον σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, κάθε γυναίκα, που φροντίζει για την περιποίηση του προσώπου της, επιθυμεί να έχει ένα υγιές λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο και την καλοκαιρινή περίοδο.

Η παρατεταμένη έκθεση στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες όπως το καθημερινό στρες, η ρύπανση της ατμόσφαιρας αλλά και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας επηρεάζουν αρνητικά την υγεία του δέρματος και την φρεσκάδα της επιδερμίδας.

Σήμερα, με όπλο την σύγχρονη αισθητική δερματολογία, ο ιατρός κ. Θεοχάρης δίνει τη λύση με κατάλληλες και εξατομικευμένες θεραπείες που αποκαθιστούν την όψη της επιδερμίδας χαρίζοντας άμεση ενυδάτωση, φρεσκάδα και φυσικά αποτελέσματα.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι 5 πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου για το καλοκαίρι:

  • HydraFacial

Η απόλυτη θεραπεία καθαρισμού, ενυδάτωσης και λάμψης για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Με την μέθοδο της μικρο-δερμοαπόξεσης και της ανάπλασης του δέρματος επιτυγχάνεται απομάκρυνση του σμήγματος και των μαύρων στιγμάτων με την ενυδάτωση και την ταυτόχρονη έγχυση βιταμινών, πεπτιδίων και υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα.  

  • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Η θεραπεία με τις πολλαπλές ευεργετικές δράσεις. Η ετερόλογη μεσοθεραπεία  είναι  μια απλή, μικρής διάρκειας, σχετικά ανώδυνη αισθητική  πράξη. Με την τεχνική των  πολλαπλών μικροενέσεων,  ενίονται στο δέρμα  βιταμίνες Α, Ε, C, αμινοξέα, DMAΕ, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, χαμηλού μοριακού βάρους  υαλουρονικό οξύ, φαρμακευτικές ουσίες  και λιπολυτικοί παράγοντες (φωσφατιδυλχολίνη). Η βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, η λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών, η βελτίωση του περιγράμματος, η βελτίωση των μαύρων κύκλων και η αντιμετώπιση της φωτογήρανσης είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα της εφαρμογής της θεραπείας.

  • Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης και Υαλουρονικού Οξέος

Η εφαρμογής της βοτουλινικής τοξίνης και του υαλουρονικού οξέος παραμένουν οι πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εφαρμογή των δύο θεραπειών καλύπτουν πλέον μεγάλο μέρος της καθημερινής πρακτικής του σύγχρονου δερματολόγου, παρέχοντάς του ένα καινούργιο πεδίο επιστημονικής εξέλιξης, και ταυτόχρονα δίνουν ένα μοναδικό όπλο για επίλυση ορισμένων αισθητικών προβλημάτων, όπως η αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων, η διόρθωση της ασυμμετρίας και του περιγράμματος του προσώπου και η λείανση της επιδερμίδας.

  • Ραδιοσυχνότητες, αυτές οι θαυματουργές

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις αποτελεσματικότερες θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης στον τομέα  της αισθητικής δερματολογίας. Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν ένα καλό θεραπευτικό κλειδί για βελτίωση αισθητικών προβλημάτων όπως η σύσφιξη του δέρματος στο σώμα, αντιμετωπίζοντας τη χαλάρωση λόγω απώλειας βάρους ή ηλικίας καθώς και στο  πρόσωπο, βελτιώνοντας τις λεπτές ρυτίδες και το περίγραμμα. Επίσης, πετυχαίνουμε βελτίωση των ουλών ακμής, ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και βελτίωση στην εικόνα των πόρων του προσώπου.

  • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου

Μια πρωτοποριακή θεραπεία κατά την οποία το ίδιο μας το σώμα, μέσω του αίματός του, δίνει τη λύση στην αντιγήρανση και προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και αναζωογόνηση του προσώπου. Με την τεχνική των πολλαπλών  μικροενέσεων ενίεται στην επιδερμίδα πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια. Το πλάσμα αποτελεί περίπου το 55% του αίματος, περιέχει τα ερυθρά & λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια, πρωτεΐνες, διάφορα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ηλεκτρολύτες. Τα αιμοπετάλια έχουν την ικανότητα να απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το PRP εφαρμόζεται, επίσης, θεραπευτικά για την βελτίωση των ουλών ακμής και των ραγάδων σε συνδυασμό με Fractional Laser και την ποιοτική βελτίωση των τριχών σε ασθενείς  με ιστορικό ανδρογενετικής αλωπεκίας