//Be anyone, be yourself: το φωτογραφικό album που υμνεί τις ανθρώπινες ιδιαιτερότητες!

Be anyone, be yourself: το φωτογραφικό album που υμνεί τις ανθρώπινες ιδιαιτερότητες!

Η δερματολογική κλινική Skin and Hair κάνει καθημερινά πράξη την εταιρική της υπόσχεση.

To “We love yourself” αντικατοπτρίζει πλήρως την φιλοσοφία και το όραμα μας από την πρώτη ημέρα της σύστασης μας. Μέσα από το επιστημονικό journal της κλινικής έχουμε ως στόχο να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά του δέρματος και να ενημερώσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για την σημασία αλλά και τους τρόπους προαγωγής της υγείας του δέρματος και του σώματός μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα φωτογραφικό project με τίτλο: “Be anyone, be yourself”. Γιατί πραγματικά, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αρκεί να είναι ο εαυτός του! Και να αισθάνεται καλά με αυτόν!

Πέντε φωτογράφοι, οι Roman Pashkovsky, Sergey Sarakhanov, Daria Shramko, Ksenia Kargina και Taras Vorobets, πήραν μέρος στο έργο αυτό ενώνοντας τις δυνάμεις και τις φωτογραφικές τους μηχανές για να υμνήσουν τη διαφορετικότητα και την μοναδικότητα.

Πάνω σε αυτή τη λογική στηρίζεται το ιδιαίτερο εγχείρημα, που γεννήθηκε στην Ουκρανία και υμνεί τις ανθρώπινες ιδιαιτερότητες. Με οδηγό τη γενναιότητα, οι παρακάτω ήρωες- θύματα προκαταλήψεων, ξεδιπλώνουν τη δική τους ξεχωριστή φύση, που αποκλίνει από τον όρο του “κανονικού”, όπως προσλαμβάνεται από πολλούς, ως έννοια. 

Η διεμφυλική Nastya
Dima, ο άνδρας με τα τατουάζ

Από μια κοπέλα, που έχει μάθει να συνυπάρχει με τον HIV, μέχρι έναν άντρα που αποφάσισε να αλλάξει φύλο, οι παρακάτω μορφές ξεγυμνώνονται μπροστά στον φακό και περνούν ένα δυνατό μήνυμα! Ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας ή σεξουαλικού προσανατολισμού, “είναι ok να είσαι ο εαυτός σου”! 

Ilya, το αγόρι με αλφισμό
Ο μπαμπάς Roman και ο ενός έτους γιός του Solomon με σύνδρομο Down
Yana, ζώντας με HIV

Η αυτοαγάπη, η αποδοχή του εαυτού μας και η αναγνώριση των θετικών του στοιχείων απαιτεί χρόνο.

Εμείς, στην Skin and Hair, είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε μέρος αυτού του ταξιδιού και να σας μυήσουμε στην πραγματική ομορφιά του δέρματος.

We Love Yourself

Πηγή φωτογραφιών: bud.lubym