//Γυναίκα και Μεταμόσχευση μαλλιών

Γυναίκα και Μεταμόσχευση μαλλιών

Η περιποίηση των μαλλιών αποτελεί προτεραιότητα για τη σύγχρονη γυναίκα. Μέσα από την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών της, φροντίζει για τη συνολική της εικόνα.

Είναι γνωστό, ότι η τριχόπτωση αποτελεί μια εξαιρετικά στρεσογόνα κατάσταση και για τα δύο φύλα, με συνεπεία ψυχολογικές επιπτώσεις, αίσθημα άγχους ή και απώλεια αυτοεκτίμησης.

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την τελευταία αλλά πλέον αποτελεσματική θεραπευτική αντιμετώπιση για αποκατάσταση της πύκνωσης στο τριχωτό της κεφαλής σε γυναίκες με ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία.

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερες γυναίκες συνεκτιμούν την πράξη της μεταμόσχευσης μαλλιών, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα αλωπεκίας αλλά και να διορθώσουν το περίγραμμα hairline.

Ο διακεκριμένος Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός, Σωτήρης Θεοχάρης πραγματοποιεί στην Skin and Hair Medical Care, μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE και σχεδιασμός περιγράμματος hairline σε γυναίκα για μείωση μετώπου.

Γιατί η μεταμόσχευση μαλλιών, φύλο δεν κοιτά.

#DrTheocharis #skinandhairtransplant #skinandhairteam #hairloss #women #haircare #fuemethod #hairtransplant #hairtransplantation #dermatologyclinic #glyfada