//Γεγονός η νέα υπηρεσία της Skin and Hair με την γυναίκα στο επίκεντρο.

Γεγονός η νέα υπηρεσία της Skin and Hair με την γυναίκα στο επίκεντρο.

Δελτίο Τύπου

Γλυφάδα, 22/9/2020

Η Skin and Hair Medical Care ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη νέα μας υπηρεσία, που απευθύνεται στην γυναίκα, στο πλαίσιο της διαρκής αναβάθμισης και εξέλιξης των ιατρικών μας υπηρεσιών.

Η πρότυπη δερματολογική κλινική που μετρά περισσότερα από 12 έτη λειτουργίας και προσφέρει υψηλού επιπέδου δερματολογικές υπηρεσίες, τώρα επεκτείνεται και υποδέχεται τη νέα μας υπηρεσία εφαρμογής laser για την αντιμετώπιση της κολπικής ατροφίας.

Μέσα σε έναν ευχάριστο, υψηλής αισθητικής και άριστης κατασκευής, ιατρικό χώρο, ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της Skin and Hair χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων και μηχανημάτων, με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, για τη κλινική εξέταση και διάγνωση, μέχρι τη θεραπεία και αποκατάσταση κλινικών και αισθητικών δερματικών βλαβών ή την αφαίρεση σπίλων.

Έρχεται, λοιπόν, να προστεθεί η απόκτηση του εξελιγμένου MonaLisa Touch Fractional CO2 Laser, με το οποίο εφαρμόζονται, με απόλυτη ασφάλεια, οι θεραπείες γυναικών με κολπική ατροφία. Η αποκλειστική χρήση του μηχανήματος και μετέπειτα η εφαρμογή της θεραπείας, γίνεται από τον έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργάτη μας, ιατρό γυναικολόγο, κατόπιν ολοκληρωμένου γυναικολογικού ελέγχου και κλινικής εξέτασης.

Για να ενημερωθείτε σχετικά, καλέστε μας στο 210 9600 930.

Πάντα με ασφάλεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία.