//Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser 2019

Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser 2019

Στις 16-19 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Αθηνών.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η διεξαγωγή ενός επιστημονικού προγράμματος υψηλού επιπέδου και ευρείας θεματολογίας, με αναφορά σε όλες τις νεότερες εξελίξεις και στα επίκαιρα θέματα της ειδικότητάς της δερματολογίας – αφροδισιολογίας.

Πιο συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν στη χειρουργική του δέρματος, στα ενέσιμα εμφυτεύματα, στην ηλεκτροχειρουργική και στη χειρουργική όνυχα, στη μεταμόσχευση τριχών, στις εφαρμογές laser για μελαγχρωματικές και αγγειακές βλάβες κ.ά.

Στο συνέδριο συμμετείχαν έγκριτοι Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, με σημαντική κλινική εμπειρία στο αντικείμενό τους,  για να καταθέσουν την γνώση και εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Μεταξύ αυτών και ο ιατρός Σ. Θεοχάρης, ο οποίος συμμετείχε τόσο ως ομιλητής, όσο και ως προεδρεύων σε κάποιες συνεδρίες. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε σε πάνελ και είχε ομιλίες για θέματα μεταμόσχευσης μαλλιών και laser.