//Η θεραπεία HydraFacial που λατρεύουν άνδρες και γυναίκες!

Η θεραπεία HydraFacial που λατρεύουν άνδρες και γυναίκες!

Η θεραπεία HydraFacial MD®, είναι μια μη επεμβατική, πολλαπλών σταδίων, θεραπεία καθαρισμού, για γυναίκες και άνδρες, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της δερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του χημικού peeling, της εξαγωγής του σμήγματος (vortex-extraction), της ενυδάτωσης και της αντιοξειδωτικής προστασίας.

Η θεραπεία Hydrafacial MD, απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, εφαρμόζεται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν έχει χρόνο αποκατάστασης. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολύ νεαρά άτομα, εφόσον ο ιατρός κρίνει ότι η θεραπεία θα βοηθήσει το συγκεκριμένο δέρμα.

Η θεραπεία Hydrafacial ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδωνκαθαρίζει τους φραγμένους πόρους  του προσώπου και επαναφέρει την ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα.

Η διαδικασία διαρκεί μόλις 30 λεπτά, υλοποιείται σε τέσσερα στάδια και προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα, εντελώς ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

1ο στάδιο, δερμοαπόξεση

Κατά το στάδιο αυτό, επιτυγχάνεται ένας επιφανειακός καθαρισμός, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα γίνεται η προετοιμασία της για τα επόμενα στάδια.

2ο στάδιο, χημικό peeling

Στην επιδερμίδα εγχέεται ένα μείγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος, που έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να εξομαλύνει την επιδερμίδα, καθώς και να απομακρύνει τους ρύπους και τα κατάλοιπα από τους πόρους.

3ο στάδιο, εξαγωγή σμήγματος

Στο στάδιο αυτό, χρησιμοποιείται μια ελικοειδής κεφαλή, η οποία, μαζί με την ταυτόχρονη έγχυση νερού, καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και απομακρύνει το σμήγμα από τους πόρους καθώς και τα μαύρα στίγματα.

4ο στάδιο, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία

Αφού λοιπόν έχει προετοιμαστεί  η επιδερμίδα,  εγχέεται  ένα serum, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, το οποίο θα προσφέρει τόσο βαθιά ενυδάτωση, όσο και αντιοξειδωτική προστασία.

Η θεραπεία Hydrafacial μπορεί να συνδυαστεί άριστα με άλλες θεραπείες (Botox, υαλουρονικό, μεσοθεραπεία κ. ά.) ή να προηγηθεί αυτών.

Η θεραπεία Hydrafacial, αποτελεί αγαπημένη θεραπεία των “stars” της Αμερικής και είναι η ιδανική θεραπεία για την τέλεια λάμψη πριν από μια εντυπωσιακή εμφάνιση.