ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SKIN AND HAIR

HydraFacial MD

Το HydraFacial MD® προσφέρει μια μη επεμβατική, πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της δερμοαπόξεσης (hydradermabrasion) του χημικού peeling της ενυδάτωσης και της αντιοξειδωτικής προστασίας. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα, εντελώς ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, εφαρμόζεται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν έχει χρόνο αποκατάστασης. Ιδανικό για την τέλεια λάμψη πριν από μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

LPG endermology

Το LPG αποτελεί μια πατενταρισμένη τεχνική αδυνατίσματος – lipomassage η οποία στοχεύει στην απομάκρυνση του μόνιμα αποθηκευμένου λίπους, που είναι ανθεκτικό στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα. To LPG ενεργοποιεί την αποβολή λίπους (λιπόλυση) με σκοπό την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση των ατελειών.

Πιο συγκεκριμένα το LPG εστιάζει: στη λείανση της κυτταρίτιδας και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, στη μείωση πόντων, στην αποσυμπίεση της πάσχουσας περιοχής και στη σμίλευση του σώματος.

Vbeam Perfecta (Pulsed dye laser)

Πρόκειται για παλμικό laser χρωστικής (Pulsed dye laser) το οποίο αποκαθιστά το φυσιολογικό χρώμα της επιδερμίδας αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά βλάβες όπως: ευρυαγγείες προσώπου και κάτω άκρων, αιμαγγειώματα, ραγάδες, εγκαυματικές ουλές, μυρμηκιές, χειλωηδή, ακτινικές κερατινώσεις, τριχοειδικές δυσπλασίες (Port-wein stains, PWT).

Smoothbeam Laser

Το SmoothBeam ανήκει στην κατηγορία των non - ablative lasers και αποτελεί μια προηγμένη μη επεμβατική θεραπεία ενίσχυσης και παραγωγής του κολλαγόνου. Ενδεικτικές περιπτώσεις εφαρμογής της μεθόδου: ενεργή ακμή προσώπου και σώματος, σημάδια-ουλές ακμής, ρυτίδες προσώπου (μετωπιαίες περιοφθαλμικές και περιστοματικές), ρυτίδες λαιμού, Anti-aging Θεραπεία (Full Face).

Cooltech - Coccon

Η κρυολιπόλυση (Cooltech) είναι μία μη επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία, που στόχο έχει την μείωση του τοπικού πάχους. Αυτό επιτυγχάνεται με την ψύξη του λιπώδους ιστού μέχρι και τους -8ο C, με σκοπό την αποδόμηση και εξάλειψή του . Η διαδικασία διαρκεί 60min και ειδικεύεται σε περιοχές με τοπικό λίπος όπως: οσφυϊκή χώρα, εσωτερικό και εξωτερικό μηρών, κοιλιά, πίσω επιφάνεια χεριών.

CO2 Surgical Laser

Το Laser CO2 (carbon dioxide laser) είναι ένα χειρουργικό laser διοξειδίου του άνθρακα που χρησιμοποιείται επεμβατικά σε δερματικές βλάβες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αναίμακτα και με άριστη επούλωση. Θεραπευτικές χρήσεις χειρουργικού LASER CO2 :

 • Σπίλοι
 • Θηλώματα
 • Σμηγματορροικές και ακτινικές υπερκερατώσεις
 • Πυογόνα κοκκιώματα
 • Μυρμηκιές
 • Κονδυλώματα
 • Ξανθελάσματα βλεφάρων

FotoFinder Dermoscope

Είναι το πλέον σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο χαρτογράφησης σπίλων , body mapping, trichoscale και εντοπισμού κλινικών αλλαγών του δέρματος. Η υψηλής ανάλυσης κάμερα medicam και το εξιδανικευμένο λογισμικό dermoscope dynamic του Foto Finder, επιτρέπει την μικροσκοπική εξέταση των σπίλων σε υπερμεγέθυνση, την σύγκριση της κλινικής εικόνας με προγενέστερη λήψη, καθώς επίσης και την επισήμανση νέων βλαβών και αλλαγών.

Ecoscan της Ecomed S.A.

Το Ecoscan αποτελεί τo πλέον ευέλικτο και εξελιγμένο ψηφιακό σύστημα απεικόνισης του δέρματος. Με δυο επαγγελματικές κάμερες υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, μια για την δερματοσκόπηση και η άλλη για την κλινική φωτογράφηση το Ecoscan προσφέρει ποιότητα και αξιοπιστία διάγνωσης.

Επίσης διαθέτει ένα πλήρες ψηφιακό σύστημα απεικόνισης με φωτογραφικό αρχείο και αρχείο ασθενών το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στον ειδικό, να ελέγξει με λεπτομέρεια εκτός των σπίλων, το πριν και το μετά από διάφορες θεραπείες όπως ακμή, ενέσιμα, αγγεία, peelings. Επίσης το Ecoscan διαθέτει ειδικό ταχύτατο software αυτόματου τριχογράμματος.

Fractional Laser ( Laser Er: Yang Pixel 2940)

Το High Power Pixel 2940 ανήκει στα fractional laser και προορίζεται για θεραπείες ανάπλασης, ελάχιστα επεμβατικές. Τα fractional laser εφαρμόζονται κυρίως για:

 • Βελτίωση – ανανέωση της υφής της επιδερμίδας ( peeling effect).
 • Σμίκρυνση των πόρων του δέρματος - βελτίωση των λεπτών ρυτίδων.
 • Βελτίωση ουλών ακμής
 • Θεραπεία των εφηλίδων και άλλων σημείων της φωτογήρανσης
 • Θεραπεία πανάδων
 • Θεραπεία ραγάδων

Nd: YAG Laser

Το μη τραυματικό Nd: YAG Laser αντιμετωπίζει παθήσεις του δέρματος, όπως αγγειακές βλάβες (ευρυαγγείες, κιρσοί, αιμαγγειώματα), μελαγχρωματικές βλάβες (εφηλίδες) και ονυχομυκητιάσεις. Επίσης συμβάλλει στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας και στην απαλοιφή των ρυτίδων, δρώντας τόσο στο υπάρχον κολλαγόνο όσο και στη σταδιακή παραγωγή νέου. Επιπλέον ενδείκνυται για θεραπείες αποτρίχωσης προσώπου-σώματος και αφαίρεση tatoo.

Accent XL (RF)

Το Accent™ είναι το μόνο σύστημα που συνδυάζει δύο τύπους ραδιοσυχνοτήτων: τη Μονοπολική και τη Διπολική ενέργεια. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για τη βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος (προσώπου και σώματος), την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την εν τω βάθει σύσφιξη του σώματος.

Επιτυγχάνεται λείανση του σώματος στις περιοχές των γλουτών, εσωτερικό και εξωτερικό μηρών, κοιλίας και χεριών. Καθώς επίσης και επιδιόρθωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων του προσώπου με αναδόμηση του κολλαγόνου.

Laser Alexandrtite

Το σύστημα Arion Laser Alexandrite είναι η πιο αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδος αφαίρεσης της τρίχας, μέσω της αρχής της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Είναι φως που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη στα θυλάκια της τρίχας. Διαθέτει μήκος κύματος 755nm, που απορροφάται πιο αποτελεσματικά από τη μελανίνη και είναι κατάλληλο και για σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.

Όλα τα σύγχρονα συστήματα έχουν έγκριση από το FDA για long term epilation (μακράς διάρκειας αποτρίχωση) και όχι για permanent results (μόνιμα αποτελέσματα).

Q Switched Laser (Alex Trivantage)

Τα εξελιγμένα Q-switched laser, βασιζόμενα στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμολύσεως, έρχονται να δώσουν μία λύση ασφαλή και αποτελεσματική σε περιπτώσεις μελαγχρωματικών βλαβών του δέρματος και αφαίρεσης τατουάζ.

Το Q Switced laser είναι ασφαλέστερo από τις παραδοσιακές μεθόδους εξάλειψης χρωστικών του δέρματος, μειώνοντας έτσι αισθητά την πιθανότητα δημιουργίας ουλών και σημαδιών αφήνοντας το περιβάλλον δέρμα άθικτο.

CRYO 6c Zimmer

Το Zimmer Cryo 6 είναι σύστημα ψύξεως ψυχρού αέρα, που βοηθά στην ελαχιστοποίηση του πόνου και του θερμικού τραυματισμού κατά τη διάρκεια εφαρμογής laser και δερματολογικών θεραπειών. Ψύχει την επιδερμίδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή του laser, χωρίς να έλθει σε άμεση επαφή με το δέρμα, όπως συμβαίνει με το ψυκτικό spray ή τις παγοκύστες (ice packs). Έτσι αποφεύγεται η οποιαδήποτε δερματική κάκωση.

SmartXide Touch c60/RF

Το Smartxide Touch / RF αποτελεί laser τελευταίας τεχνολογίας και προορίζεται για χρήση τόσο στην δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.

Η καινοτόμος συνδυαστική δράση των CO2 laser με ραδιοσυχνότητες ( RF ) επεμβαίνει σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και περιοφθαλμική περιοχή, με σκοπό να διορθώσει ανεπιθύμητα σημάδια γήρατος όπως ρυτίδες και δερματική χαλάρωση, μέσα από την ταχυτάτη αναγέννηση του κολλαγόνου.

PRP centri

Το PRP centri είναι ένα απαραίτητο μηχάνημα στη διαδικασία της εφαρμογής της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP, η οποία εφαρμόζεται στο τριχωτό, στο πρόσωπο και στο σώμα και βασίζεται σε μια απλή λήψη αίματος.

Μέσα από μια διαδικασία που ονομάζεται φυγοκέντρηση, επιτυγχάνεται ο διαχωρισμός των πλούσιων συστατικών του αίματος, το πλάσμα, το οποίο στη συνέχεια χορηγείται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και άμεσα από την πρώτη κιόλας θεραπεία και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Σήμερα χρησιμοποιείται με επιτυχία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η αναζωογόνηση του δέρματος, η εξάλειψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων, η βελτίωση της συνολικής υφής και του τόνου του δέρματος, καθώς επίσης και σε ορισμένους τύπους αλωπεκίας ή γενικής αραίωσης των μαλλιών.